dimecres, 25 de juny del 2014

Un nou cap de setmana d’alegria pels Montseny Maasais

Aquest ha estat un cap de setmana amb festius pel mig i això no ha sigut motiu per deixar de rebre bones notícies. De nou els maasais s’han plantat al ben alt dels seus respectius podis.

Aquest dijous feia matinar la competició, la qual normalment no arriba fins el cap de setmana. Els companys del Club d'Atletisme de Sant Celoni organitzaven la tradicional St. Celoni-Olzinelles-St. Celoni. Un recoregut d'asfalt amb desnivell, per la sinuosa carretera que porta a Olzinelles i tornar. Nombrosos van ser els maasais que hi van participar: Gabi, Xavier Manso, Jordi Fugarolas, Txema, Louise i Òscar (amb el "peque" dins del carro) mentres que d'altres hi van anar a animar. La premisa era sortir a rebentar temps i tots els maasais així ho van aconseguir, millorant les seves respectives marques d'altres edicions. En Gabi i en Fuga arribaven segon i tercer respectivament darrere de M. Benbarka, trencant els cronos després d'un apasionant duel. Xavier Manso i Louise com a primera classificada femenina, arribaven quasivé junts mentres que finalment arribaven en Txema i l'Òscar Guallar (marit de Louise) empenent el carro amb el seu fill petit. Tot un mèrit també de l'Òscar i les felicitacions als Maasais que van fer podi: Gabi, Fuga i Louise!!

Ja en cap de setmana, tenim l’anecdòtic però no menys merescudíssim podi d’en Gabi Rodríguez. En Gabi s’havia plantejat passar els dies de pont a Camprodon amb la família i aprofitar aquestes magnífiques terres per fer algun entrenament d’alta muntanya. A l’hora de sortir a entrenar diumenge, va adonar-se que hi havia moviment al mig del poble... la qual cosa li va cridar l’atenció i va fer que s’hi acostés per treure-hi el nas. De seguida va confirmar que es tractava d’una cursa: la Territori d’Isards que organitza el Club d’Esquí de Camprodon. Va poder confirmar, però, que la cursa llarga ja havia donat sortida, així que va decidir, a corre cuites, prendre la sortida de la cursa popular de 12km i 700 metres de desnivell positiu. El resultat va ser, ni més ni menys, que el primer calaix del podi en la categoria de Veterans i el segon calaix del podi en la categoria general!! Les nostres felicitacions per aquest improvisat èxit... i ara ja saps que fins hi tot has de dur l’equipació maasai per anar a entrenar, perquè vist el vist mai es sap què pot passar o amb quina cursa et pots trobar... enhorabona!!!



A Breda, la Marta Prat acompanyada d’en Bernat Llop, va tornar a dominar la categoria femenina en la seva participació a la Lluna de Breda. Una cursa nocturna de 10 quilòmetres per les muntanyes dels voltants del poble. Una cursa plena d’atractiu on els participants havien d’equipar-se amb els frontals per tal d’afrontar el recorregut amb plenes garanties. De nou, et donem l’enhorabona per aquest merescut resultat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: