dilluns, 18 de juliol del 2016

El maasai Kevin reapareix al vespre mataroní.


Dissabte, 10 minuts abans del tret de sortida, el maasai Kevin Bonjorn ens anunciava pel Whats App del grup, que prendria sortida a la Mitja Marató de Muntanya Decathlon Mataró. Una mitja marató que es corria entre la llum decaient de la vesprada i la foscor de l'inici de la nit, donat que la sortida estava prevista a les 20:30h. És per aquest motiu que l'organització anava confirmant que tots els participants portessin el seu frontal dins del calaix de sortida.
Amb el tret de sortida, com de costum, ja hi van haver corredors que van prémer l'accelerador com si els hi anés la vida, cosa que no va fer el nostre maasai Kevin, qui va sortir més conservador a l'espera d'entrar a muntanya i animat per la seva família en Marc i la Soni que l'esperaven dalt d'un turonet. Com ja era d'imaginar, la serralada marítima es prestava a ser un autèntic trencacames i, ben aviat va quedar confirmat. Un 5% d'asfalt, un 85% de corriols i un 10% de pista configuraven els 22,60km amb 2.110 metres de desnivell acumulat.

Amb el pas dels quilòmetres el maasai Kevin va anar donant caça a tots aquells que acusaven la ràpida sortida fins aconseguir situar-se 6è just darrere del 5è classificat -el júnior guanyador-. Amb la nit a sobre i el frontal encès, i just passat un avituallament, el jove corredor que obria camí i el massai Kevin, es van despistar i van passar-se un trencant de baixada seguint el camí cap al cim, tot i que ben aviat van adonar-se i, desorientats, van decidir desfer camí escoltant un xiulet d'un dels organitzadors que encoratjava als participants. Com a resultat, es van perdre algunes posicions, tot i que prment l'accelerador de valent van poder anar donant caça a alguns dels corredors que, sorpresos, veien com els avançaven per segona vegada. La pugna amb el valent júnior va ser dura però en una inesperada i duríssima pujada just a 2km de l'arribada, el nostre massai va treure forces i va aprofitar per posar-se al davant i acabar arribant amb poc més d'un minut de diferència i com a 9è classificat general i 7è de la seva categoria.

Sembla doncs, que després d'un període d'inactivitat, el maasai "més petit" torna amb més forces que mai. Ho celebrem molt Kevin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: