dilluns, 11 de maig del 2015

Èxit de participació en el 3r entrenament Maasai


En aquesta ocasió, la bonança i les ganes de tornar-nos a ajuntar de nou van fer que l’entrenament Maasai fos tot un èxit. Van ser fins a 30 Maasais els que es van reunir al ben mig de la Plaça de la Vila de Sant Celoni per donar inici al tercer entrenament obert Maasai.

Pocs minuts abans de les 9 del matí, un reguitzell de Maasais començaven a desfilar per la plaça de davant de l’Ajuntament. Somriures, il·lusió de veure als companys de nou, ganes de fer un entrenament en grup i orgull de sentir-se Maasais eren les sensacions que compartien tots els assistents.

A la plaça, alguns dels vianants giraven el cap per veure de què es tractava aquell grup uniformat. D’altres, s’apropaven a saludar-nos perquè ja ens havien reconegut i és que els Maasais estem tant compromesos amb l’entorn com amb les persones.

Una fotografia de grup va servir per immortalitzar aquesta magnífica trobada abans d’iniciar l’entrenament grupal. 


A trot suau, els Maasais pujaven pel carrer Major per anar a cercar els boscos del Montnegre i des d’allà, un seguit de camins i corriols feien gaudir al grup. Els Maasais anàvem i veníem per poder parlar els uns amb els altres, mentre que un seguit de 3 càmeres aprofitaven per anar enregistrant, des de diferents angles, amb la intenció de fer un bon recull d’imatges i poder elaborar un vídeo que en breu publicarem.

De tant en tant, quan el grup s’estirava, aprofitàvem per reagrupar-nos atès que es tractava d’un entrenament en grup on prevalia que, des del primer a l’últim, poguessin gaudir de la jornada.
Finalment va sortir una bona ruta. Còmode per tothom. Van ser 12,6 quilòmetres amb 840 metres de desnivell acumulats.

L’arribada de nou a la Plaça de l’Ajuntament va ser encara millor. El bullici de gent ja era més notori i, fins hi tot, algú que coneixia el grup aprofitava des de l’Hotel Suïs, per tirar-nos alguna fotografia i passar-nos-la minuts més tard a través del facebook.


En acabat, tots els Maasais teníem cita a La Jijonenca –indret recorrent de trobada Maasai- per fer un refrigeri, d’altres algun gelat i acabar de comentar la jugada rodejat de la família Maasai.

...i com algú deia... un  orgull formar part d’aquesta grandíssima família Maasai.

1 comentari:

  1. Es un orgull formar part d'aquet magnífic grup !
    Montseny Maasais per sempre!

    ResponElimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: