dimecres, 18 de març del 2015

La Maasai Louise Brown segona a la 23a Marxa Pirineu d'esquí de fons


La celonina Louise Brown, representant als Montsenys Maasais-CESC, s'ha classificat en segona posició en la 23a edició de la Marxa Pirineu-Memorial Frederic Roura, puntuable per la Copa Catalana, celebrada aquest darrer cap de setmana. La Marxa va haver de cancel·lar-se el passat 18 de gener per falta de neu i finalment es va poder disputar aquest diumenge amb bones condicions, gràcies a la neu caiguda el cap de setmana, i on van participar-hi uns 140 esquiadors fondistes catalans i andorrans entre totes les seves curses.  

El recorregut va connectar les dues estacions de Lles i Aransa. La sortida va tenir lloc a Lles a 1.950 metres d'altura i va arribar al seu punt més alt al coll de la Barra, a 2.150 metres. Es va disputar en estil lliure, és a dir, que cada esquiador podia decidir entre clàssic o patinador.

En categoria femenina va guanyar la fondista local Mari Paz Sánchez (1h17min23s), seguida de la Maasai Louise Brown (1:25:18) i Aloma Combalia (1:33:34). L'esquiadora del Baix Montseny, ha aconseguit pujar un graó més al podi respecte a l'any anterior, on va finalitzar en 3a posició. Enhorabona per aquest podi!!

Diumenge, a la localitat de Monistrol de Montserrat, el Maasai Oriol Masferrer participava en la Montserrat Skyrace. Un circuït amb una distància de 25 quilòmetres i amb un fort desnivell de 3.000 meres acumulats. L’Oriol va comentar-nos que va anar molt bé fins el 21 i a partir d’aquí elfort desnivell acumulat el va forçar a baixar lleugerament el ritme per tancar el circuït en 3h i 7min. Enhorabona per aquesta participació!!


També diumenge, un altre Maasai, participava en la Marató de Barcelona. En Gabi Rodríguez va voler-se provar en aquesta prova i va acabar certificant el seu bon estat de forma i el seu bon ritme, finalitzant el recorregut en un extraordinari temps de 2h i 51min.

... i per concloure, la resta de Maasais van congregar-se a la masia de Can Bien de Sta. Margarita per celebrar la Calçotada Maasai 2015. Bons calçots, bon menjar i un gran assortiment de postres casolans que portava cadascun dels Maasais van acompanyar al gran ambient que s’hi va poder viure. Tot un luxe i un orgull pertànyer a aquest gran grup!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: