dijous, 22 de maig del 2014

Aquest diumenge 25/05/14 1r Entrenament Maasai obert a tothom

El proper diumenge dia 25 de maig de 2014 els Montseny Maasais organitzem el primer dels dos entrenaments oberts i totalment gratuïts de la temporada 2014: primavera i tardor.

Amb aquests entrenaments, els Montseny Maasais volem donar-nos a conèixer, una mica més, tot passant una bona estona practicant l'esport que més ens agrada: córrer per la muntanya.

És per aquest motiu que celebrarem el primer entrenament obert on esperem que ens hi acompanyi un munt de gent d'arreu per gaudir d'una bona jornada. L'entrenament és apte per tots aquells que tenen un hàbit de practicar l'esport atès que som molt conscients de la disparitat de nivells amb que ens trobarem, així que tan sols heu de venir amb moltes ganes per fer una ruta d'aproximadament 15km pels camins i corriols més divertits de la Vall d'Olzinelles.

La sortida serà a les 9:00h del matí des del ben mig de la Plaça de l'Ajuntament de Sant Celoni. Sortirem tots junts, disfrutarem de la ruta tots junts i també arribarem tots junts... per tant la ruta s'adaptarà a tots els ritmes. Cal que cadascú es porti la seva hidratació així com recomanem algún aliment lleuger per prendre a mig entrenament.

Aprofitarem per fer fotografies i un "petit reportatge de vídeo" de l'event, el qual pujarem a la web.

Tan sols ens queda que us animeu, com tanta altra gent ja ens ha preguntat i/o confirmat assistència i us afegiu a aquest entremanet totalment gratuït i promogut pels Montseny Maasais, amb sortida i arribada a la Plaça Major de Sant Celoni.

En acabat ens acostarem a fer un geladet o prendre alguna coseta a La Jijonenca per acabar de tancar la jornada i comentar les anègdotes de l'enrenament.

Us hi esperem!!!


1 comentari:

  1. Tot un èxit l'entrenament Montseny Maasai!!!!
    Com creix la familia!!!!!

    ResponElimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: