dilluns, 12 de maig del 2014

4 Maasais finishers a la Transvulcania i 2 podis al Cor de la Fageda

Nou cap de setmana intens per als Montsneny Maasais. Aquest cap de setmana nombroses curses tenien presència maasai.

Per una banda, i ben lluny d’aquí, els maasais Jordi Cervera, Joan Marc, Àlex Diaz i Carles Ametller participaven a la Ultra Transvulcania 2014 a l’illa de La Palma. Una prova d’ultra resistència de 73,3km de distància i un desnivell acumulat de 8.525 metres. EL recorregut va ser molt dur degut al gran desnivell que presentaven els 25 primers quilòmetres i que donaven pas a una segona etapa de la cursa on la calor faria fatigar a tots els corredors. Finalment, però, els 4 maasais van aconseguir finalitzar la cursa la qual notícia va ser molt ben rebuda per tot el grup de maasais que els seguien atentament online. L’ordre d’arribada maasai va ser: Jordi Cervera, Carles Ametller, Àlex Diaz i Joan Marc. Enhorabona campions!!

Més a prop i també dissabte, 2 maasais donaven sortida al trail Cor de la Fageda a Olot. En Jaume Berenguer i la Louise Brown apuntaven fort, doncs són dos corredors molt ràpids. Donada la sortida, es va poder confirmar que els dos maasais volien deixar el grup ben alt... i “vaja” si ho van aconseguir!! Per la seva part, Jaume Berengueu va finalitzar dalt de tot del calaix del podi mentre que la Louise ho feia com a segona fèmina. Podem parlar de gran domini maasai al Cor de la Fageda. Aquests corredors són un orgull pel grup. Moltes felicitats pels podis aconseguits!!!

A l’endemà diumenge, es donava la sortida a Bigues i Riells. En aquesta ocasió van ser 4 els maasais que van donar sortida a la segona edició del Trail Cingles de Bertí. Enguany la cursa havia augmentat la seva distància fins els 25 quilòmetres amb un desnivell de 2.400 metres aumulats. Novament, l’Òscar va fer valer la seva condició de local per entrar com a primer maasai. Darrere seu, entrava en Dani Lorente, en Roger Costa i en Salva.

Felicitem a tots els maasais pel gran cap de setmana de competició que hem tingut així com els grans resultats que han assolit.