dimarts, 22 d’abril del 2014

Martí Gutiérrez 3r a la Cap de Creus 60km i Louis Brown sotscampiona Copa Catalana d'Esquí de Fons

Aquesta setmana en Martí Gutiérrez i la Louise Brown van deixar de nou als Montseny Maasais dalt del podi.

Per la seva part, en Martí, va aconseguir finalitzar en una més que meritòria tercera posició a la 10ª Marxa de Resistència de Cap de Creus en la seva modalitat de 60 quilòmetres. En Martí va completar el recorregut de la cursa que anava de Llançà fins a Cadaqués i tornada a Llançà, en un total de 7h i 17 minuts. Sens dubte un grandíssim resultat en una prova d’ultradistància de muntanya.

La Louise Brown, en canvi, va proclamar-se ni més ni menys que sotscampiona de la Copa Catalana d'Esquí de Fons en categoria Master1 la qual prova organitza la Federació Catalana d'Esports d'Hivern. A més, la pròpia Federació Catalana va remetre a la Louise una carta felicitant-la pel resultat obtingut. Des d'aquí tots els Montseny Maasais et felicitem tant per com ets com per tot el que fas i com ho fas. Enhorabona Louise!!



Per altra banda en Xavier Manso es va desplaçar a Mallorca per participar en la Ultratrail Serra Tramuntana. Una cursa que se li dóna molt bé i per la qual ja es va proclamar guanyador en una de les seves anteriors edicions. Aquest cop, però, un incident que va tenir com a resultat un fort cop al genoll li va impedir continuar en competició. En Xavier, va haver de ser atès a l’hospital per rebre uns punts de sutura abans de reprendre la seva tornada a Sant Celoni on de nou es va mostrar molt agraït per tot el seguiment que va tenir del grup maasai i en especial del seu nevot, també maasai, Marcel Harder qui l’acompanya i li fa costat en tots els grans reptes que es posa en ment.

Un breu incís per animar a la Sílvia qui se’ns va lesionar el passat divendres tot entrenant així com la resta de membres del grup que estan en procés de recuperació!!

2 comentaris:

  1. enhorabona Marti!!! ja tens el terreny "mamat" per la marató cap de creus eeeee!!!!!
    molts ànims als lesionats!!!
    visca Montseny Maasais!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: