dilluns, 28 d’abril del 2014

Jaume Berenguer 1r Màster a la Speed Trail BCN i participació Maasai a l'OXFAM Trailwalker Girona



Aquest ha estat un nou cap de setmana on els Montseny Maasais hem seguit fent gran l’organització.

Per una banda tenim al Jaume Berenguer qui va finalitzar la Speed Trail de Barcelona de 21km com a primer classificat Màster. Un nou podi on sondeja la vestimenta maasai. I no només això, sinó que a més ho va fer com a 5è classificat general en la que resulta una prova molt concorreguda tant pel que fa a la proximitat de Barcelona com a que correspon a una de les 3 curses que es celebren juntament amb la Ultratrail de Barcelona. En Jaume va completar el recorregut en uns ràpids 1:46:55 quedant-se tan sols a 7 segons del 4t classificat. Diríem que nova pas córrer sinó volar! Enhorabona Jaume!!!



A l’altra província, la de Girona, 4 maasais més participaven a l'OXFAM Trailwalker: en Jonathan, l’Óscar, en Paco i en Xavier. La cursa, de caire  benèfic,  tenia un recorregut  de 100km que anava d’Olot a Sant Feliu de Guíxols i que calia cobrir en un plaç no superior a les 32h. L’equip Maasai venia molt il·lusionat, preparat i ben acompanyat a aquest event i aviat, donada la sortida, es va poder posicionar dins dels 5 primers equips tot mantenint un ritme còmode de portar. Avançada la cursa, un dels membres va començar a notar molèsties a una espatlla  i va haver de ser atès quan tot just havien recorregut els primers 40km. La fortalesa mental i l’ajuda mèdica van aconseguir que en Jonathan seguís en cursa i l’equip es mantingués en una bona posició dins la classificació general, a pesar del contratemps. Aquest però, lamentablement, no va ser l’únic contratemps que van patir. Aquest cop l’infortuni va senyalar a Xavier, qui va patir un tall de digestió i que el va tenir lluitant duríssimament durant part del recorregut fins que l’estat de deshidratació el va fer retirar-se a Girona. Sens dubte una baixa molt sentida per tots pequè deixava al grup amb només 3 membres i es perdia l’opció de finalitzar de forma oficial. A pesar d’això, l’Óscar, en Paco i en Jonathan van decidir seguir endavant i finalitzar el 100% del recorregut de la mà dels ànims que rebien de tots els familiars, amics i coneguts que els esperaven a cada avituallament. Enhorabona a aquests 3 maasais que van aconseguir arribar fins a Sant Feliu de Guíxols en un temps que els hagués deixat dins dels top 10.Gran cursa, grandíssim esforç i grandíssima causa!!! Enhorabona!


2 comentaris:

  1. Jaume!!!!! Començes fort eeee!! Enhorabona!!!!!!
    Moltes felicitats als de la Oxfam Trailwalker ! Feina molt ben feta, tan els corradors , assistència i el suport a distància de tot el grup Maasai!

    ResponElimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: