divendres, 11 d’abril del 2014

Gran xerrada de Toti Bes!!

Ahir vam assistir a una gran xerrada amb Toti Bes. Tots els assistents vam poder gaudir de la seva aportació tant pel que fa al contingut de la seva ponència com pel que fa a la seva entrega.

En Toti, que ja tenia guanyat el nostre respecte com a crack d'aquest esport, aviat es va guanyar a tota la sala amb la seva sensillesa. Una persona d'apeu, no professional, apassionadíssim del trail running entre d'altres esports com l'esquí de muntanya i la btt, ens va obrir la base tant dels seus entrenaments com la de tots aquells aspectes tècnics que envolten una cursa d'ultradistància: logística, alimentació, aclimatació, psicologia...

A mitja xerrada en Toti va donar pas a respondre totes aquelles preguntes i curiositats que li volguéssim formular i vam poder gaudir de la sinergia que es desprèn del fet de poder parlar amb un "top" del trail running que ni més ni menys es va plantar el primer a l'arribada de la CCC Ultratrail del Montblanc 2013.

Els Montseny Maasais aprofitem per agraïr-te, una vegada més, la visita i t'animem a que tinguis una gran temporada així com et convidem a acompanyar-te a qualsevol entrenament que mai vulguis fer pel Montseny. Gran Toti Bes !!





1 comentari:

  1. Per sobre de tot el vaig poder veure a una gran persona! Molta sort amb la temporada que t'espera i ens trobem de nou a la Cap de Creus!

    ResponElimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: