dilluns, 7 d’abril del 2014

19 maasais entre el Trail Roc Gròs i la Duatló de Muntanya de St. Celoni

Un nou cap de setmana de competició amb molt bon resultat! En total han estat 19 maasais que s’han repartit en dues competicions on han fet un molt bon paper.

Al Trail del Roc Gròs d’Hostalets de Balenyà hi van assistir 12 maasais amb un total de 2 podis per part de la Sílvia com a primera classificada femenina i de Xavier Manso com a segon classificat veterà. El tercer podí va quedar a tocar amb la 4ª posició per equips. Una cursa de 21km i +1050m molt exigent i ràpida a la vegada. Els maasais van posar-se a prova una vegada més aprofitant la gran afluència. Va tocar patir de valent però al final tots van fer un molt bon paper en el següent ordre d’arribada: Francesc, Manso, Óscar, Cervera, Martí, Dani, Arnau, Oriol, Barquero, Jonathan, Sílvia i Pol.

En paral·lel, a Sant Celoni, hi havia 7 maasais competint a la Duatló de Muntanya. A pesar de no ser la disciplina del grup, tothom va confessar passar-s’ho d’allò més bé i confirmar la seva presència en la propera edició. Sens dubte tots van coincidir en la duresa del recorregut de la btt ja que no hi estaven acostumats juntament amb la transició de la btt al córrer. Finalment els maasais van arribar en el següent ordre d’arribada: Paco Ariza, Kevin, Sergi, Roger, Joan, Soni i Isa.

Cal destacar també al Bernat Llop que va desplaçar-se fins a Castelló per completar una duríssima cursa de btt. La MedExtrem de 301km i +8.000m de desnivell repartits en 3 etapes. En Bernat va poder completar el recorregut sense entrebancs, molt a pesar de l’abandonament del seu company al km 90 de la primera etapa. Enhorabona!!

2 comentaris:

  1. Un altre cap de setmana competint i disfrutant del trail running com a Montseny Maasais!!!!!
    Tot acaba de començar!!!!!
    Gaaaaaaassssss!

    ResponElimina
  2. Enhorabona a tots!! I en especial al company Xavi Manso que ja torna a estar on fire!!

    ResponElimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: