dilluns, 24 de març del 2014

Gran calçotada Maasai i podi a la Montserrat Skyrace

El cap de setmana ha estat ben aprofitat pels maasais. Començant pel dissabte, van ser prop d'una cinquantena de maasais amb parelles i fills els que es van reunir a la masia de Can Biel a Santa Margarita per gaudir d'una calçotada en grup.

A les 9 del matí un grup de maasais van quedar per fer 2 hores d'entrenament per la vall d'Olzinelles amb la intenció d'obrir gana, i no va ser fins les 12h que va començar la gran trobada a la masia.

Retrobar-se de tant en quant és sinònim de passar-s'ho bé! De compartir anècdotes, de conèixer a nous membres, de planificar curses i entrenaments, de parlar de tot i més... i de diversió.

La calçotada va ser molt agraïda de primer amb els calçots ecològics d'en Pol. De segon cadascú va portar-se la seva carn per fer-se-la a la brasa mentre que de postre va arribar la gran traca. Molts dels maasais van aprofitar per mostrar la seva destresa culinària i d'aquí a que hi hagués un gran assortiment de pastissos casolans. Uns postres magnífics que va poder gaudir tothom.

Diumenge, a pesar de la quedada de dissabte, la Sílvia tenia compromís amb la Montserrat Skyrace. Era l'única maasai que competia i, un cop més, va deixar als Montseny Maasais d'alt del podi en aconseguir el segon calaix del podi. Enhorabona!


1 comentari:

  1. Gran calçotada ! Bonissim els calçots Pol!
    Silvia enhorabona per el podi!!

    ResponElimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: