dimarts, 30 de gener del 2018

Una grandíssima Maasaiada

Aquest any 2018 es presentava la IV edició de la Maasaiada, la qual va veure com a falta de 2 mesos pel seu inici, s'exhaurien totes les inscripcions i on més de 200 persones ingressaven credencials per poder optar a un dorsal lliure.

Una Maasaiada plena d'il·lusió i en la que es presentàvem nombrosos canvis: el recorregut deixava la banda del Montseny per endinsar-se a la sinuositat del Montnegre, mentre que la sortida i arribada passava a fer-se al ben mig de Sant Celoni... a la mateixa Plaça de la Vila.


El cronometratge, formar part de la Lliga Firehawk i la disposició de més col·laboradors i una millor infraestructura, ajudaven a que els participants poguessin gaudir, encara més, d'una grandíssima jornada.

Els Maasais hem gaudit molt veient-vos córrer il·lusionats. Aquest dia ens tocava a nosaltres posar tots els esforços des de la banda organitzativa. Ho vau donar tot i ara sabem que podem donar encara més a la propera edició.

Us agraïm infinitament les mostres de suport, l'estima que teniu pel nosre grup i les ganes amb les que vàreu participar i donem l'enhorabona als guanyadors de la primera Maasaiada cronometrada:

    En categoria 15km:
  1. Albert Camarasa Sansa (M) i Maite Urrutia Alonso (F)
  2. Ferran Salas Pestalle (M) i Laura Erra Arxe (F)
  3. Jordi Romero (M) i Maria Ortiz Pérez (F)
    En categoria 33km:
  1. Carlos Galobardes Muñoz (M) i Nuria Hospital Ramon (F)
  2. Albert Garcia Cobos (M) i Lucía Caballero Marcos (F)
  3. Xavier Gil Roca (M) i Montse Ors Córdoba (F)
En breu, farem el lliurament oficial dels xecs solidaris als Pallapupas i a Slot a Fondu. Uns xecs solidaris que no haguessin estat possible sense la vostra participació i sense l'ajut de tots els nostres col·laboradors, als quals, un cop més, els agraïm de tot cor la seva confiança en aquest projecte.

Estigeu ben atents a les nostres xarxes socials, on hi trobareu un munt de records i a través de les quals us mantindrem informats de tots els avenços del grup i de la propera edició.

Salut, Pau i Llibertat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: