dimarts, 28 d’abril del 2015

Podi complert Maasai al Trail 30 Passes

Aquest últim diumenge d'abril, a la veïna localitat de Vilalba Sassera es va celebrar la 4a trail 30 passes. La cursa organitzada per Vilabike patia uns petits canvis respecte de l'edició passada. La distància de 21 s'ampliava 6 quilòmetres i el desnivell s'aixecava fins els 1.300 metres positius. Un total de 5 Maasais es van desplaçar fins a aquesta petita població d'uns 700 habitants per recorrer un traçat que, disputant-se al Parc Natural del Montnegre-Corredor, es preveia que fos un trencacames. I així va ser! Tots els corredors i corredores que anaven arribant a la línia de meta coincidien en què les baixades constants i les pujades sobtades configuraven un recorregut exigent i fatigant.

La delegació Maasai va deixar el pavelló ben alt alimentant les tres primeres posicions del podi. La tercera posició per un Quicu Bruguera, sense temps de recuperar-se de la segona posició a la marató dels Íbers del passat cap de setmana. La segona posició va ser pel Maasai Jordi Cervera que va entrar just darrera el primer classificat, el Maasai Martí Gutiérrez que es va treure l'espina de la Trailwalker del passat cap de setmana on recordem va haver d'abandonar per molèsties al bessó. En cinquena posició entrava el Maasai Jordi Fugaroles que sembla que torna a engreixar la maquinària i es preveu que se'n senti a parlar aquesta temporada que tot just arrenca. En Fran, tot i arrossegar rampes des del quilòmetre 12, va arribar a un bon ritme i amb un somriure d'orella a orella. Per acabar una bona bossa del corredor, sorteig entre els corredors, un bon entrepà de botifarra i les respectives cerveses de rigor per comentar una cursa que l'any que ve no us heu de perdre. Enhorabona per la grandíssima participació i imatge que heu donat!!

En definitiva, des dels Maasais participem i continuarem fent-ho de les curses que es fan arreu del Baix Montseny, fent comarca i gaudint d'aquests actes populars i de gran germanor.

Paral·lelament, l’Óscar Guallar va participar al Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya per la Federació Catalana d’Atletisme absolut i veterà a Montcada i Reixac. La cursa, explosiva, constava d’un recorregut de 9,5km i 300 metres de desnivell positiu i agrupava un total de 200 participants en aquesta distància. L’Óscar es mostrava molt content per la seva participació, havent aconseguit creuat la línia d’arribada com a 20è classificat general i com a 17è del campionat i 4rt de la categoria V40. Enhorabona per aquesta participació!!